Plutech El-film AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel med el-film samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plutech El-film AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Plutech El-film AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-07-11 så skapades Plutech El-film AB och företaget är har F-skattsedel Plutech El-film AB har haft det sedan 2007-09-13.

Plutech El-film AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-13

556734-6506 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Plutech El-film AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Plutech El-film AB så går det att nå dem via telefon på 070-9531884 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plutech El-film AB är Lundberg, Klas Johan Bosson som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Berit Christina T som är född 1944 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .