Frisco A AB

Stockholms län

Information

Frisco A AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Frisco A AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Akren, Petra Helena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Akrén, Klaus Erik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Gunnar David som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Frisco A AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Frisco A AB på telefon 08-4495538.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara konsultverksamhet inom ekonomi och logistik samt därtill hörande verksamhet samt partihandel med varor samt därtill hörande verksamhet.

Idag är Frisco A AB av bolagstypen Aktiebolag.

Frisco A AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Frisco A AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Frisco A AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frisco A AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Frisco A AB har 556733-9030 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.