Supermarket Sweden AB

Stockholms län

Information

Supermarket Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Supermarket Sweden AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Supermarket Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Supermarket Sweden AB har haft sedan 2007-10-11. Supermarket Sweden AB har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Supermarket Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Aladdinsv. 36, 167 61, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-257555.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Supermarket Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Supermarket Sweden AB har idag 556733-6697 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Sara Malin Amanda är den som för stunden ansvarar för Supermarket Sweden AB

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att formge, producera och försälja egna produkter, företrädesvis inom heminredning och mode. Bolaget skall vidare på konsultbasis formge och rita produkter, designa miljöer, arbeta med designmanagement, produktsortiment samt konceptutveckling och därmed förenlig verksamhet.

I Supermarket Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Sara Malin Amanda som är född 1972 och har titeln VD, Nilsson, Sara Malin Amanda som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hasselström, Erik Nicolas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.