Fabergé Fastighetsmäkleri AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolaget ska vara fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, fastighetskonsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fabergé Fastighetsmäkleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Fabergé Fastighetsmäkleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-06-28 så skapades Fabergé Fastighetsmäkleri AB och företaget är har F-skattsedel Fabergé Fastighetsmäkleri AB har haft det sedan 2007-10-25.

Fabergé Fastighetsmäkleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-25

556732-8371 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Fabergé Fastighetsmäkleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fabergé Fastighetsmäkleri AB så går det att nå dem via telefon på 08-54506660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fabergé Fastighetsmäkleri AB är Borin, Carl-Johan Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlson, Fredrik Olof som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Eva Lill som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Michael som är född 1974 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .