S-Solar AB

Stockholms län

Information

556731-5428 är organisationsnummer för bolaget S-Solar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S-Solar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som S-Solar AB finns i.

S-Solar AB har varit registrerat sedan 2007-06-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för S-Solar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-21.

S-Solar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S-Solar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med S-Solar AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6207888 eller genom brev på följande adress:
Kista Science Tower, 164 51, Kista

Bolaget ska bedriva försäljning och utveckling av energiprodukter och därmed förenlig verksamhet, finansieringsverksamhet - utan att bedriva bankrörelse - idka finansieringsverksamhet genom att dels köpa, förvalta och försälja aktier i bolag, dels köpa, förvalta och försälja andel i kommanditbolag, och dels lämna lån eller ikläda sig garantiförbindelser, med eller utan säkerhet, till bolag. Bolaget kan dessutom bedriva konsultverksamhet med inriktning på lednings- och organisationsfrågor, samt idka med ovan angivna verksamheter förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S-Solar AB och det är Ståhl, Klas Göran som är född 1953 och har titeln VD, Ståhl, Klas Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Mats Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lywood, Rupert Charles Gifford som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, White, Mark David som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Forslund, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,