Inx AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Inx AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Inx AB är ett av dem. Statusen för Inx AB är att Bolaget är aktivt.

Inx AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Inx AB ska trivas.

Inx AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Företagets verksamhet är försäljning och tillverkning av hår-, hud-, skönhets-, hälsoprodukter och därtill liknande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inx AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Inx AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Inx AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3655995.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Fritz, Eva Susan Margareta.

De som är på något sätt har med Inx AB är Fritz, Eva Susan Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kallenberg, Bengt Lennart Herman som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Svensson, Kerstin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritz, Hans Olle Albert som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wennerlund, Per-Olof Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Inx AB har 556730-5338 som sitt organisationsnummer.