Assistera i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel, utveckling och utbildning med information och informationssytem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Assistera i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Assistera i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-05-24 så skapades Assistera i Stockholm AB och företaget är har F-skattsedel Assistera i Stockholm AB har haft det sedan 2007-08-09.

Assistera i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-09

556730-5049 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Assistera i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Assistera i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-41022300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Assistera i Stockholm AB är Frisk, Lars-Johan som är född 1966 och har titeln VD, Frisk, Lars-Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Goréus, Kjell Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vahlberg, Hans Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Stomberg, Per Åke Joakim som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.