Kroppscompagniet i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall arbeta med naprapati, spa och massageverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kroppscompagniet i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Kroppscompagniet i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-05-16 så skapades Kroppscompagniet i Stockholm AB och företaget är har F-skattsedel Kroppscompagniet i Stockholm AB har haft det sedan 2007-08-03.

Kroppscompagniet i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-03

556729-9531 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Kroppscompagniet i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kroppscompagniet i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-306767 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kroppscompagniet i Stockholm AB är Blomberg, Lena Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomberg, Elisabeth Cecilia som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Helge Torbjörn som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hård af Segerstad, C H Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .