Queen reklam och produktion AB

Stockholms län

Information

Queen reklam och produktion AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Queen reklam och produktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Winte Jernström, Carina Louise Marga som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallgren, Alexandra Ebba Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollstein, Kjell Michael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jernström, Anders Niclas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Queen reklam och produktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Queen reklam och produktion AB på telefon 08-6530220.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Queen reklam och produktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Queen reklam och produktion AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Queen reklam och produktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-30 och Queen reklam och produktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Queen reklam och produktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Queen reklam och produktion AB har 556729-7576 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.