Nostrokonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nostrokonsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Nostrokonsult Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nostrokonsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nostrokonsult Aktiebolag har haft sedan 2007-06-21. Nostrokonsult Aktiebolag har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nostrokonsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nybrog. 16, 114 39, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5883055.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nostrokonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nostrokonsult Aktiebolag har idag 556729-7477 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Nostrokonsult Aktiebolag

Bolaget ska bedriva finansiell rådgivning och utbildning, rådgivning inom IT och verksamhetsplanering, förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Nostrokonsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundholm, Hans-Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundholm, Elsa Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Sofia Magdalena som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .