Lindholm & Stribo Marking AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lindholm & Stribo Marking AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Lindholm & Stribo Marking AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Lindholm & Stribo Marking AB är momsregistrerat sedan2007-07-30 och har organisationsnummer 556729-7352.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-282815 alternativt besöka eller skicka post till Lindholm & Stribo Marking AB på följande adress Datav. 8 A, 175 43, Järfälla.

Lindholm & Stribo Marking AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I Lindholm & Stribo Marking AB så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Per Martin Niclas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning, utbildning och service av maskiner inom området märkning och därmed förenlig verksamhet.