Catharina Nelson AB

Stockholms län

Information

556729-6305 är organisationsnummer för verksamheten Catharina Nelson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Catharina Nelson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Catharina Nelson AB finns i.

Catharina Nelson AB har varit registrerat sedan 2007-05-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Catharina Nelson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-13.

Catharina Nelson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Catharina Nelson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Catharina Nelson AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7913352 eller genom brev på följande adress:
Tuleg. 3, 113 58, Stockholm

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva privatläkarpraktik samt värdepappershantering.

Det finns olika personer som har en koppling med Catharina Nelson AB och det är Nelson, Eve Catharina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Inger Ulla Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Josefsson, Rune Hans-Ulric som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,