TVNU Sweden AB

Stockholms län

Information

TVNU Sweden AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I TVNU Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Mats Erik Fredrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hurtsén Fredmark, Erik Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Meivert, Sven Folke Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg, Lars Ivar som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TVNU Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TVNU Sweden AB på telefon 08-135000.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom media- och informationsteknologiområdet, företrädesvis genom att tillhandahålla information om tv-tablåer och tv-program, bedriva försäljning av annonsplats och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TVNU Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

TVNU Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TVNU Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-21 och TVNU Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TVNU Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

TVNU Sweden AB har 556729-2437 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.