MDM Media AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och MDM Media AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MDM Media AB är ett av dem. Statusen för MDM Media AB är att Bolaget är aktivt.

MDM Media AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MDM Media AB ska trivas.

MDM Media AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tidningsförlagsverksamhet samt annan mediaverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MDM Media AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är MDM Media AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med MDM Media AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50612200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MDM Media AB är Drougge, Mats Erik Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Olof Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

MDM Media AB har 556728-5225 som sitt organisationsnummer.