Solen & Månen Café AB

Stockholms län

Information

556728-3840 är organisationsnummer för företaget Solen & Månen Café AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solen & Månen Café AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Solen & Månen Café AB finns i.

Solen & Månen Café AB har varit registrerat sedan 2007-04-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Solen & Månen Café AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Solen & Månen Café AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Solen & Månen Café AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Solen & Månen Café AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7237554 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva restaurang- och caféverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Solen & Månen Café AB och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,