ROSEKO & SON AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och ROSEKO & SON AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ROSEKO & SON AB är ett av dem. Statusen för ROSEKO & SON AB är att Bolaget är aktivt.

ROSEKO & SON AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som ROSEKO & SON AB ska trivas.

ROSEKO & SON AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rådgivning, service och support avseende informationshantering, informationsteknologi, logistik och design, redovisningg, ekonomi, skatter och administration, el och elarbeten, bygg och entreprenads- verksamhet, åkeriverksamhet, förvaltning och uthyrning av båtar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ROSEKO & SON AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23.

Idag är ROSEKO & SON AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med ROSEKO & SON AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7753212.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med ROSEKO & SON AB är Lundquist, Claes Roger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ros Lundquist, Susanne Mariana som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ros, Karin Maria Susanne som är född 1988 och har titeln Suppleant, Gribe, Gisela René som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

ROSEKO & SON AB har 556727-8550 som sitt organisationsnummer.