Skafferi & Café Kungsholmen AB

Stockholms län

Information

Skafferi & Café Kungsholmen AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Skafferi & Café Kungsholmen AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skafferi & Café Kungsholmen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-07-30.

Skafferi & Café Kungsholmen AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-03-22. Men sedan 2007-08-03 så har Skafferi & Café Kungsholmen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverkarg. 40, 112 21, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skafferi & Café Kungsholmen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6534544.

Stockholm arbetar för att bolag som Skafferi & Café Kungsholmen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skafferi & Café Kungsholmen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva livsmedelsbutik och servering av mat och dryck. Bolaget ska även bedriva cateringverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skafferi & Café Kungsholmen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skafferi & Café Kungsholmen AB och det är följande personer, Erixon, Erik Torbjörn Walter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Catharina Elisab Charlesd som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Claes Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Renström Erixon, Maria Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Piironen, Raija Marjatta som är född 1951 och har titeln Revisor, RP Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Skafferi & Café Kungsholmen AB är 556726-8775.