Klingan Fem Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Klingan Fem Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Klingan Fem Fastigheter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Klingan Fem Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-21.

Klingan Fem Fastigheter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-03-21. Men sedan 2007-11-01 så har Klingan Fem Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till LINBLOMSGRÄND 15, 135 47, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klingan Fem Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6231758.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Klingan Fem Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klingan Fem Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klingan Fem Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klingan Fem Fastigheter AB och det är följande personer, Hallsten, Johan Bertil som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallsten, Annika Johanna Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klingan Fem Fastigheter AB är 556726-8080.