Dragbänken i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556726-3214 är organisationsnummer för företaget Dragbänken i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dragbänken i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Dragbänken i Stockholm AB finns i.

Dragbänken i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2007-03-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dragbänken i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-28.

Dragbänken i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dragbänken i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dragbänken i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 021-411715 eller genom brev på följande adress:
Brandthovdag. 24, 721 35, Västerås

Bolaget skall bedriva - motorverkstad, fordonsförsäljning samt eventarrangemang samt därmed förenlig verksamhet, - äga och förvalta fast- och lös egendom och därmed förenlig verksamhet samt - köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dragbänken i Stockholm AB och det är Andersson, Bo Patrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lise-Lotte som är född 1966 och har titeln Suppleant, Strömma, Arthur Roger Kenneth som är född 1955 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,