LOGOPEDERNA SVERIGE AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter LOGOPEDERNA SVERIGE AB. Det finns flera bolag som liknar LOGOPEDERNA SVERIGE AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

LOGOPEDERNA SVERIGE AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-08-23 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-03-09 så har LOGOPEDERNA SVERIGE AB varit registrerat. Idag är LOGOPEDERNA SVERIGE AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med LOGOPEDERNA SVERIGE AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Agneg. 34, 112 29, Stockholm. Vi ni istället prata med LOGOPEDERNA SVERIGE AB så kan ni göra det på 08-7850089.

Bolaget ska arbeta med läs- och skrivutredningar och dyslexi- utredningar av ungdomar och vuxna samt behandling på grund av språkliga svårigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ramirez Löfström, Birgitta Karin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brandhild, Carmen Susana som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Mats Hans som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ramirez Sanchez, Otto René som är född 1960 och har titeln Suppleant, Vik, Bo Sören som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

LOGOPEDERNA SVERIGE AB har 556725-8107 som sitt organisationsnummer.