City i Samverkan Stockholm AB

Stockholms län

Information

City i Samverkan Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där City i Samverkan Stockholm AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. City i Samverkan Stockholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket City i Samverkan Stockholm AB har haft sedan 2008-01-31. City i Samverkan Stockholm AB har funnits sedan och 2007-04-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till City i Samverkan Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Klarabergsg. 37, 111 21, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8706766.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är City i Samverkan Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

City i Samverkan Stockholm AB har idag 556724-7043 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för City i Samverkan Stockholm AB

Bolaget har till uppgift att skapa en plattform som samlar aktörerna i Stockholm city och vara organet för hållbart gemensamt utvecklingsarbete.

I City i Samverkan Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Per Johan som är född 1955 och har titeln VD, Eriksson, Per Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlind, Anders Jerker som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ackinger, Lars Jesper som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullinger, Arne Benny Niclas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wersäll, Anna Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotSkarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .