Principals Nose Invest AB

Stockholms län

Information

Principals Nose Invest AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Principals Nose Invest AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Principals Nose Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Principals Nose Invest AB har haft sedan 2007-03-08. Principals Nose Invest AB har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Principals Nose Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brunnsg. 11, 111 38, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56243640.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Principals Nose Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Principals Nose Invest AB har idag 556724-4602 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Principals Nose Invest AB

Bolaget ska tillhandahålla tjänster inom sales, management och control samt investera i bolag med samma inriktning.

I Principals Nose Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundevall, Bengt Henrik som är född 1969 och har titeln Extern VD, Heffler, Anders Ola som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Per Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Byström, Erika Hanna Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.