BioraffInvest AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning samt äga och förvalta lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BioraffInvest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är BioraffInvest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-02-21 så skapades BioraffInvest AB och verksamheten är har F-skattsedel BioraffInvest AB har haft det sedan 2007-06-28.

BioraffInvest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-28

556724-3463 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är BioraffInvest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BioraffInvest AB så går det att nå dem via telefon på 08-6653265 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BioraffInvest AB är Berggren, Jan Elof Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagen, Carl Mårten som är född 1946 och har titeln Suppleant, Norinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Kilafors Samrev AB som är född och har titeln Revisor, .