Estate Capital Nordic AB

Stockholms län

Information

556724-3075 är organisationsnummer för företaget Estate Capital Nordic AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Estate Capital Nordic AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Estate Capital Nordic AB finns i.

Estate Capital Nordic AB har varit registrerat sedan 2007-02-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Estate Capital Nordic AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-29.

Estate Capital Nordic AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Estate Capital Nordic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Estate Capital Nordic AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6145955 eller genom brev på följande adress:
Grevg. 13, 114 53, Stockholm

Bolaget skll direkt eller indirekt långsiktigt äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Estate Capital Nordic AB och det är Lundqvist, Carl Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Dan Valter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Hans Anders Jesper K som är född 1979 och har titeln Suppleant, Söderberg, Rolf Morgan som är född 1951 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,