Svenska Vindel AB

Stockholms län

Information

Svenska Vindel AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Svenska Vindel AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Vindel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Svenska Vindel AB har funnits sedan och 2009-07-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Vindel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till KUNGSGATAN 9, 541 31, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svenska Vindel AB Privat, ej börsnoterat.

Svenska Vindel AB har idag 556723-2557 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svenska Vindel AB

Bolaget skall äga vindkraftverk i Sverige och sälja den producerade elen.

I Svenska Vindel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljunggren, Karl Pontus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Malin Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .