Perlaverde AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom restaurangbranschen med tillhörande dryckes- och livsmedelsförsäljning, import och försäljning av livsmedel, även rese- och turismverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Perlaverde AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Perlaverde AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-01-25 så skapades Perlaverde AB och verksamheten är har F-skattsedel Perlaverde AB har haft det sedan 2007-09-13.

Perlaverde AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-20

556721-8226 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Perlaverde AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Perlaverde AB så går det att nå dem via telefon på 0704-555330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Perlaverde AB är Neri, Luca som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Zelepukina, Olga som är född 1977 och har titeln Suppleant, Jerndal, Ulf Thomas som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .