PayEx Leads AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsorganisation, information och finansiering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PayEx Leads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är PayEx Leads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2007-01-22 så skapades PayEx Leads AB och bolaget är har F-skattsedel PayEx Leads AB har haft det sedan 2007-09-20.

PayEx Leads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-13

556721-3490 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är PayEx Leads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PayEx Leads AB så går det att nå dem via telefon på 031-160402 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ahlström, Carl-Johan Bernth -Aronsveen, Leif Erling -Ekman, Sam Michael -Fahlström, Bengt Rune Axel -Hasp, Lars Rune Artur -Karlsson, Anders Åke -Klavestad, Raymond -Pettersson, Jörgen Kristian

Följande personer är på något sätt aktiva inom PayEx Leads AB är Ahlström, Carl-Johan Bernth som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Aronsveen, Leif Erling som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Ekman, Sam Michael som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Hasp, Lars Rune Artur som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Anders Åke som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Klavestad, Raymond som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EESPettersson, Jörgen Kristian som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Fingal, Per Krister som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlström, Bengt Rune Axel som är född 1952 och har titeln SuppleantKPMG AB som är född och har titeln RevisorBeitner, Dan som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor.