Ledsund Fastighets AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Ledsund Fastighets AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ledsund Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Ledsund Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Ledsund Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ledsund Fastighets AB ska trivas.

Ledsund Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall investera i fastighetsprojekt, direkt eller indirekt och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ledsund Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21.

Idag är Ledsund Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Ledsund Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8462998.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ledsund Fastighets AB är Stubert, Erik Otto Gunnar som är född 1945 och har titeln VD, Stubert, Erik Otto Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Engellau, Jim Stefan Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Risberg, Ulf Fredrik Werner som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Ledsund Fastighets AB har 556721-1726 som sitt organisationsnummer.