Café Fleminggatan AB

Stockholms län

Information

556720-8672 är organisationsnummer för företaget Café Fleminggatan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Café Fleminggatan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Café Fleminggatan AB finns i.

Café Fleminggatan AB har varit registrerat sedan 2007-01-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Café Fleminggatan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Café Fleminggatan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Café Fleminggatan AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Café Fleminggatan AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
S:t Eriksg. 45, 112 34, Stockholm

Bolaget ska bedriva café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Café Fleminggatan AB och det är Zaito, Josef som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Moussally, Ramona som är född 1981 och har titeln Suppleant, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor,