Höjmed Medical AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Höjmed Medical AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Höjmed Medical AB är ett av dem. Statusen för Höjmed Medical AB är att Bolaget är aktivt.

Höjmed Medical AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-12. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Höjmed Medical AB ska trivas.

Höjmed Medical AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva verksamhet inom medicinsk teknik och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Höjmed Medical AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Höjmed Medical AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Höjmed Medical AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7832086.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Höjmed Medical AB är Abi-Chahine, Georges Aghnatios som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zander Ögren, Inga Helena som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Barthelmes, Rolf Nils som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jansson, Pierre Arthur som är född 1971 och har titeln Revisor, Minocon AB som är född och har titeln Revisor, .

Höjmed Medical AB har 556720-2352 som sitt organisationsnummer.