Olle Ekerling Management AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Olle Ekerling Management AB. Det finns flera företag som liknar Olle Ekerling Management AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Olle Ekerling Management AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-01-08 så har Olle Ekerling Management AB varit registrerat och sedan 2007-03-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Olle Ekerling Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Olle Ekerling Management AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Olle Ekerling Management AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva marknadsföringsaktiviteter, eventverksamhet, konsultuppdrag inom segling, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ekerling, Bo Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekerling, Carl Sixten som är född 1974 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Olle Ekerling Management AB har 556719-6265 som sitt organisationsnummer.