Just Communication JosPon AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Just Communication JosPon AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Just Communication JosPon AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Just Communication JosPon AB är momsregistrerat sedan2007-03-15 och har organisationsnummer 556718-6035.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6659580 alternativt besöka eller skicka post till Just Communication JosPon AB på följande adress Styrmansg. 9, 114 54, Stockholm.

Just Communication JosPon AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-15.

I Just Communication JosPon AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Görander, Herman Pontus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Görander, Lennart Ingemar som är född 1935 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva public relations, reklam, grafisk design samt mediaförsäljning och därmed förenlig verksamhet.