Morén Pop AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Morén Pop AB. Det finns flera bolag som liknar Morén Pop AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Morén Pop AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-22 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-12-18 så har Morén Pop AB varit registrerat och sedan 2007-03-22 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Morén Pop AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Morén Pop AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Morén Pop AB så kan ni göra det på 08-7185840.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara produktion av musikinspelningar och exploatering av rättigheter till musik- inspelningar, exploatering av rättigheter till musikaliska och litterära verk, produktion av s.k. merchandise (klädesartiklar, planscher etc.) och exploatering av rättigheter i samband därmed, exploatering av rättigheter inom musik- och nöjesbranschen till varumärken och andra kännetecken, förmedling av artistfram- trädanden, förvaltning av värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Morén, Peter Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Axner, Krister Lars Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jerndal, Ulf Thomas som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Morén Pop AB har 556717-9634 som sitt organisationsnummer.