PaltComa AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns PaltComa AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. PaltComa AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

PaltComa AB är momsregistrerat sedan2007-03-22 och har organisationsnummer 556717-9618.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

PaltComa AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I PaltComa AB så sitter följande personer i styrelsen: , Axner, Krister Lars Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall vara produktion av musikinspelningar och exploatering av rättigheter till musikinspelningar, exploatering av rättigheter till musikaliska och litterära verk, produktion av s.k. merchandise (klädesartiklar, planscher) och exploatering av rättigheter i samband därmed, exploatering av rättigheter inom musik- och nöjesbranschen till varumärken och andra kännetecken, förmedling av artistframträdanden, förvaltning av värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.