Homes in Heaven Stockholm AB

Stockholms län

Information

Homes in Heaven Stockholm AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Homes in Heaven Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wickberg Taylar, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickberg-Taylar, Robert Beves som är född 1967 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Homes in Heaven Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Homes in Heaven Stockholm AB på telefon 08-6602288.

Bolaget ska sälja möbler och heminredning via egen butik på Karlavägen i Stockholm samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Homes in Heaven Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Homes in Heaven Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Homes in Heaven Stockholm AB innehar ej F-skattsedel och Homes in Heaven Stockholm AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Homes in Heaven Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Homes in Heaven Stockholm AB har 556717-3850 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.