Itverkstan Sverige AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Itverkstan Sverige AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Itverkstan Sverige AB är ett av dem. Statusen för Itverkstan Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Itverkstan Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Itverkstan Sverige AB ska trivas.

Itverkstan Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva datorkonsultverksamhet, webbhotellverksamhet, programvarukonstruktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Itverkstan Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23.

Idag är Itverkstan Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Itverkstan Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-312130.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Itverkstan Sverige AB är Mirza, David Rihan som är född 1975 och har titeln VD, Mirza, David Rihan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Ulf Henrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Mats Gunnar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Sigvor Katarina som är född 1967 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Itverkstan Sverige AB har 556716-7654 som sitt organisationsnummer.