Svenska Klimathus AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska utveckla, tillverka och sälja bostadshus med goda miljöegenskaper och idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska bedriva journalistisk verksamhet och informationsverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Klimathus AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Svenska Klimathus AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-11-29 så skapades Svenska Klimathus AB och verksamheten är har F-skattsedel Svenska Klimathus AB har haft det sedan 2006-12-14.

Svenska Klimathus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-14

556716-6342 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Svenska Klimathus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Klimathus AB så går det att nå dem via telefon på 08-7430472 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Klimathus AB är Lothigius, Jan Olof Ragnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lothigius, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .