Pullmedia AB

Stockholms län

Information

556716-3596 är organisationsnummer för företaget Pullmedia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pullmedia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Pullmedia AB finns i.

Pullmedia AB har varit registrerat sedan 2006-11-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pullmedia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-21.

Pullmedia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pullmedia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pullmedia AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Råsundav. 17, 169 67, Solna

Bolaget ska bedriva försäljning av media, reklam och design via annonsförsäljning i tidningar och gratispublikationer samt egen produktion av diverse tidningar och gratispublikationer och dels bedriva reklambyråverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pullmedia AB och det är Malmflod, Bengt Kenny som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Faltin, Elenor Lillian som är född 1956 och har titeln Suppleant, Strandberg, Kaj Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor,