Reimer VVS-installationer AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Reimer VVS-installationer AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Reimer VVS-installationer AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Reimer VVS-installationer AB är momsregistrerat sedan2007-03-29 och har organisationsnummer 556716-2788.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0159-13116 alternativt besöka eller skicka post till Reimer VVS-installationer AB på följande adress Skvattramsv. 19, 647 93, Mariefred.

Reimer VVS-installationer AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-29.

I Reimer VVS-installationer AB så sitter följande personer i styrelsen: , Schlittenbauer, Elfriede som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verksamhet i byggbranschen, handel med byggmaterial, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.