Storopack Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med förpackningsmaterial och förpackningsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Storopack Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Storopack Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-11-15 så skapades Storopack Scandinavia AB och bolaget är har F-skattsedel Storopack Scandinavia AB har haft det sedan 2007-02-01.

Storopack Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

556715-5857 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Storopack Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Storopack Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 08-6651829 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Reichenecker, Hans Rolf Hermann Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Storopack Scandinavia AB är Reichenecker, Hans Rolf Hermann som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnsen, Birger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kleemann, Stefan Heinrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lillja, Bärbel Kläre Erna som är född 1952 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bäckvall, Björn Arne som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.