Wilhelmsson Design AB

Stockholms län

Information

556714-7953 är organisationsnummer för företaget Wilhelmsson Design AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wilhelmsson Design AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Wilhelmsson Design AB finns i.

Wilhelmsson Design AB har varit registrerat sedan 2006-11-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wilhelmsson Design AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Wilhelmsson Design AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wilhelmsson Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wilhelmsson Design AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8925596 eller genom brev på följande adress:
Gubbängsv. 22 A, 122 45, Enskede

Bolaget ska bedriva grafisk design och industridesign, och inom dessa branscher förvärva , förvalta och försälja fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wilhelmsson Design AB och det är Wilhelmsson, Bengt Patrik Stig Wille som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Boel Johanna Elisabet som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lillkaas, Barbro Elisabeth som är född 1968 och har titeln Revisor, Actus Revision AB som är född och har titeln Revisor,