Kolleberga Affärsutveckling AB

Stockholms län

Information

Kolleberga Affärsutveckling AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Kolleberga Affärsutveckling AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kolleberga Affärsutveckling AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-04.

Kolleberga Affärsutveckling AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-11-06. Men sedan 2007-01-04 så har Kolleberga Affärsutveckling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grönviksv. 126, 167 76, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kolleberga Affärsutveckling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5379770.

Stockholm arbetar för att bolag som Kolleberga Affärsutveckling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kolleberga Affärsutveckling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet avseende management, ekonomi och fastighetsförvaltning, rådgivning avseende jakt, fiske och naturupplevelser samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kolleberga Affärsutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kolleberga Affärsutveckling AB och det är följande personer, Sköld, Lars Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Lisbeth Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kolleberga Affärsutveckling AB är 556714-6534.