Nej Registret AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva mediaverksamhet och rådgivning inom företagsprofilering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nej Registret AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Nej Registret AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-11-01 så skapades Nej Registret AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556714-3952 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Nej Registret AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nej Registret AB så går det att nå dem via telefon på 08-7652543 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nej Registret AB är Aissi, Sammy som är född 1980 och har titeln VD, Aissi, Sammy som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ålander, Nicklas Erik som är född 1986 och har titeln Suppleant, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Holm, Gun Elisabeth som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.