PayEx Holding AB

Stockholms län

Information

PayEx Holding AB är ett företag som finns i Stockholm. I PayEx Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fahlström, Bengt Rune Axel som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Anders Åke som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Fingal, Per Krister som är född 1967 och har titeln VD, Fingal, Per Krister som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Max Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlström, Carl-Johan Bernth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotPettersson, Jörgen Kristian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Lars Gösta Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Josefin Margareta som är född 1970 och har titeln SuppleantKPMG AB som är född och har titeln RevisorMarcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med PayEx Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PayEx Holding AB på telefon 0498-202000.

Bolaget ska bedriva koncernledning och cash management, äga aktier och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är PayEx Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

PayEx Holding AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PayEx Holding AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-11 och PayEx Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PayEx Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hansson, Max Olof Firman tecknas två i förening av -Ahlström, Carl-Johan Bernth -Fahlström, Bengt Rune Axel -Fingal, Per Krister -Karlsson, Anders Åke -Pettersson, Jörgen Kristian -Stenberg, Lars Gösta Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

PayEx Holding AB har 556714-2798 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.