TF Finance AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom fastighetsbranschen, konsulttjänster inom fastighetsutveckling och finansiering, bedriva utveckling, byggnation, köp och förvaltning av fast egendom samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TF Finance AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är TF Finance AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-10-20 så skapades TF Finance AB och bolaget är har F-skattsedel TF Finance AB har haft det sedan 2007-01-25.

TF Finance AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

556713-4241 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är TF Finance AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TF Finance AB så går det att nå dem via telefon på 08-55516063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TF Finance AB är Wengberg, Jan Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengberg, Malena Katrina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor, .