Askonnet Sweden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Askonnet Sweden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Askonnet Sweden AB är ett av dem. Statusen för Askonnet Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Askonnet Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Askonnet Sweden AB ska trivas.

Askonnet Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska i egen regi och genom anlitande av underkonsulter bedriva medicinsk rådgivning , vård samt metodutveckling inom vårdsektorn och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Askonnet Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28.

Idag är Askonnet Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Askonnet Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0498-483322.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Askonnet Sweden AB är Kjellstedt, Richard Magnus som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellstedt, Carl Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellstedt, Ebba Cecilia Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Askonnet Sweden AB har 556712-9423 som sitt organisationsnummer.