Time For Success AB

Stockholms län

Information

556712-8102 är organisationsnummer för verksamheten Time For Success AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Time For Success AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Time For Success AB finns i.

Time For Success AB har varit registrerat sedan 2006-10-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Time For Success AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Time For Success AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Time For Success AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Time For Success AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50010730 eller genom brev på följande adress:
Armaturv. 3E, 136 50, Haninge

Bolaget ska bedriva försäljning av städutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Time For Success AB och det är Perfetti Canessa, Claudio Alfonso som är född 1983 och har titeln VD, Perfetti Canessa, Claudio Alfonso som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Putnikovic, Jelena som är född 1974 och har titeln Suppleant,