CMA Contiki AB

Stockholms län

Information

556712-7625 är organisationsnummer för verksamheten CMA Contiki AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CMA Contiki AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som CMA Contiki AB finns i.

CMA Contiki AB har varit registrerat sedan 2006-10-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för CMA Contiki AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CMA Contiki AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CMA Contiki AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med CMA Contiki AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hälsingeg. 40, 113 43, Stockholm

Bolaget ska bedriva försäljkning av IT-system och programvaror med tillhörande underhåll och konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CMA Contiki AB och det är Hauge, Reidar som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Vebö, Per som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Enström, Roar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Moe, Allan Mirdal som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnsson, Peter Olof som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorAckell, Sven Gustav Staffan som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor,