O Herzfeld Bygg AB

Stockholms län

Information

556712-7245 är organisationsnummer för företaget O Herzfeld Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som O Herzfeld Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som O Herzfeld Bygg AB finns i.

O Herzfeld Bygg AB har varit registrerat sedan 2006-10-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för O Herzfeld Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

O Herzfeld Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för O Herzfeld Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med O Herzfeld Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 076-2909535 eller genom brev på följande adress:
Sockenv. 477, 122 33, Enskede

Bolaget skall bedriva fastighetsservice och håltagning jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med O Herzfeld Bygg AB och det är Herzfeld Olsson, Carl Daniel som är född 1970 och har titeln VD, Herzfeld Olsson, Carl Daniel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Herzfeld, Yvonne Elsa Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Petersson, Fredrik Gunnar som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,