Kenneth Holtebrink AB

Stockholms län

Information

Kenneth Holtebrink AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Kenneth Holtebrink AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kenneth Holtebrink AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-10-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till KRONOBERGSGATAN 39 BV, 112 33, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kenneth Holtebrink AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6410837.

Stockholm arbetar för att företag som Kenneth Holtebrink AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kenneth Holtebrink AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva bemanningsverksamhet, fotografrörelse, uthyrning av konferens mötesrum, handel och renovering av segelbåtar, förvalta fast och lös egendom samt driva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kenneth Holtebrink AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kenneth Holtebrink AB och det är följande personer, Holtebrink, Kenneth Bo Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Erik Lennart som är född 1922 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Anna Sofia som är född 1968 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kenneth Holtebrink AB är 556712-5447.